Transport gratuit la comenzi peste 150 lei

contact@librariadonaris.ro 0752 089 083
0
0
Produse
Recomandari
CADOURI
In libraria noastra puteti gasi carti din cele mai diverse domenii. De asemenea va punem la dispozitie o gama completa de rechizite scolare de calitate, pentru ca dumneavoastra sa evitati inghesuiala din magazine sau lipsa produselor din stoc. Regasiti de la ghiozdane scolare, caiete, stilouri, blocuri desen,hartie quilling si origami si nu numai.Va ateptam sa va puteti convinge singuri. 

De ce ar trebui să cumpărați cărți dintr-o librarie online?

   Librarie online este un concept recent, evoluat în ultimele decenii ca urmare directă a evoluției internetului. Există câteva particularități care le fac mai atractive decât librăriile tradiționale, unul dintre beneficii fiind prețul. Spațiul fizic necesar pentru organizarea depozitului de cărți trebuie să întrunească cerințele tehnice legate de logistică, dar nu apare necesitatea amplasării acestuia într-un vad comercial. De aici rezultă cheltuieli de operare mai mici, care de multe ori sunt reflectate în costul cărților vândute de aceste afaceri.
  O caracteristică a unei librării tradiționale este modul în care sunt aranjate cărțile pe rafturi și pe secțiuni. Este o adevărată provocare să găsești un anumit titlu, trebuie să-ți dezvolți și întreții calități de explorator pe care apoi să le hrănești cu multă perseverență. Nu același lucru se întâmplă într-o librarie online, unde ai numeroase metode de sortare sau chiar de interogare după titlu, autor sau gen literar. Așezat confortabil la birou!

  Aliniată standardelor secolului XXI, LibrariaDonaris.ro oferă cumpărătorilor săi toate facilitățile enumerate mai sus. Suplimentar, politica de retur conferă clienților noștri dreptul de a returna produsele comandate într-un interval de 14 zile, nefiind necesară invocare unui motiv. O librarie online dinamică cu un colectiv entuziast, avem o ofertă bogată de literatură beletristică, dar și lucrări de specialitate din domenii academice, precum și o impresionantă colecție din literatura pentru copii.
  Alături de cărți, printre rafturile virtuale ale librăriei noastre puteți găsi articole de birotică și papetărie, o gamă largă de rechizite școlare, jucării pentru fete și băieți precum și jocuri pentru toate vârstele. Inspirați de frații noștri mai mari din vestul Europei am inaugurat și o secțiune de cadouri, unde clienții noștri au șansa de a găsi aici seturi de birou elegante, cești confecționate din cel mai fin porțelan sau stilouri stilate ce așteaptă cu nerăbdare să semneze documente importante!

Carti pentru copii de la librarie online și beneficiile lor

   Librarie online are și carti pentru copii reprezintă un pariu pe care LibrariaDonaris.ro își dorește foarte mult să îl câștige. Pentru că acestea au nenumărate beneficii, iar noi toți nu suntem în situația în care ne putem permite ignorarea lor. Cititul va dezvolta vocabularul copiilor, le va îmbunătății capacitatea de învățare și le va dezvolta empatia. Primele noțiuni de gramatică vor ajunge, indirect, în vreme ce-și ascultă părinții citindu-le primele cărți.
  De asemenea, din aceste prime lecturi copilul își va dezvolta jargonul și va înțelege structura corectă a limbajului. Lecturarea de către părinți, cu voce tare, a unor carti pentru copii potrivite îi va ajuta pe cei mici tot restul vieții, pornind în școală cu un imens avantaj. Iar ca bonus, citirea la culcare are darul de a dezvolta o relație strânsă între copil și părinte, aceasta dăinuind în timp și supraviețuind crizelor inerente ce vor apărea la anumite momente.

  Indiferent dacă îi citiți la culcare sau în timpul zilei, cărțile stimulează imaginația copilului. Lectura le inspiră curiozitatea și le permite să trăiască indirect prin personajele din cărți. Pe lângă dezvoltarea creativității, copiii pot beneficia de imaginile bogate și vii întâlnite în cele mai multe carti pentru copii ilustrate. Acestea îi ajută și la dezvoltarea simțurilor, ceea ce poate duce la o mulțime de experiențe de învățare. Cercetătorii au descoperit că lectura este asociată cu diferențe în activitatea creierului.
  Un studiu a arătat că acordarea unui timp sporit lecturii se poate asocia cu o activitate crescută în anumite regiuni ale creierului care susțin procesarea semantică, aceasta fiind esențială pentru înțelegerea limbajului oral și învățarea citirii. Mai mult, pe baza imaginilor și a diagramelor, autorii occidentali au reușit să facă știința accesibilă tinerilor. Un amestec echilibrat între arta și știință va menține viu interesul copiilor ajutându-i să dobândească abilitățile necesare.

Carti despre dezvoltare personala și beneficiile lor

   Carti despre dezvoltare personala aduc multe beneficii cititorilor. Nu numai că poți învăța lucruri noi, dar îți vei lărgi și viziunea asupra vieții și perspectiva. Dezvoltarea personală înseamnă extinderea a ceea ce ai și îmbunătățirea a ceea ce îți lipsește. Citirea literaturii inspiraționale va cultiva, de asemenea, o curiozitate jucăușă și o perspectivă expansivă. Iar aceasta literatură acoperă o arie atât de vastă! Dacă simțiți că aveți nevoie de consiliere în a câștiga mai mulți bani în acest segment găsiți nenumărați autori ce sunt gata să vă împărtășească experiența lor din drumul spre succes.
  Un detaliu important pe care îl vom aduce în discuție este faptul că, în general, verbele ne descriu emoțiile mai bine decât substantivele. De aceea trebuie să vă motivați cu întrebări simple și puternice, „de ce?” fiind cel mai plastic exemplu. Încercați să formulați această întrebare în momentele importante și să-i găsiți răspuns de fiecare dată!

  Motivele puternice îi fac pe oameni mai pasionați, mai inovatori și orientați spre acțiune. Pentru construirea unei afaceri de succes este esențial să înțelegeți puterea motivatoarea a acestei întrebări al cărei răspuns vă oferă un motiv puternic să vă treziți în fiecare dimineață. Iar aceste carti de dezvoltare personala ne învață și lucruri aparent banale, cum ar fi planificarea timpului.
  Este de bun simț să acceptăm că în momentul în care ne planificăm ziua diminuăm șansele de a amâna anumite activități, iar în final ne bucurăm de realizarea sarcinilor iar stima noastră de sine crește. Iar o activitate planificată corespunzător ne va oferii în final mai mult timp. Alte carti de dezvoltare personala ne învață cum să ne schimbăm comportamentul și modul de gândire pentru a deveni mai bun, mai fericit, mai capabil de a accesa succesul. Aceste cărți ne transmit lucruri cunoscute pe care noi le ignoram înaintea lecturii.

Carti de fictiune și fantastica lor creativitate!

   Carti de fictiune pot stârni idei și dezlănțui creativitatea cititorilor. Cronologie, locuri și subiecte paralele sunt tipice în scrierile de ficțiune. Cititorul experimentează creativitatea în timp ce ghicește, face scenarii și își imaginează continuarea acțiunii. Limitele scrierilor de ficțiune sunt practic nesfârșite, iar cititorul este liber să-și exploreze creativitatea. Astfel, fiecare carte de ficțiune este o experiență unică. Imaginația este cu adevărat nelimitată iar cea mai importantă regulă a ficțiunii este să nu fii plictisitor.
  Cei mai buni autori de cărți de ficțiune sunt capabili să creeze personaje fictive fascinante și să creeze o lume pe care cititorii o vor iubi. Cele mai populare opere de ficțiune, precum cele create de John Green și Jane Austen, reflectă visele idealizate și comune ale majorității cititorilor. Aceștia se pot proiecta în text și pot deveni parte din poveste, creând astfel lumi în care trăiesc și personaje cu care își petrec timpul.

  Carti de fictiune pentru copii sunt o imensă provocare dar și o extraordinar de atractive pentru autori. Copii, în nemărginita lor creativitate, sunt gata oricând să se arunce în vâltoarea unei acțiuni fantastice și de a se aventura alături de prietenii fantastici descriși de autor. Lipsa limitelor auto-impuse de către adulți îi face pe copii mult mai receptivi la situațiile supra realiste imaginate de autori, imaginația și creativitatea copiilor rezonând cu cea a scriitorului.
  Adresata copiilor sau adulților, o carte bună de ficțiune va avea în mod esențial un subiect interesant. Apoi rămâne la dispoziția autorului împletirea elementelor de magie și fantezie cu experiențele din viața reală. Iar în sarcina cititorului rămâne misiunea de a înțelege unde este granița dintre ficțiune și realitate, de a deschide ochii și de a accepta că uneori ceea ce părea ficțiune este uneori realitatea și bineînțeles, ceea ce părea realitate este uneori ficțiune!

librarie online
carti pentru copii
carti despre dezvoltare personala
carti de fictiune